Reacties over de baslessen

Ervaringen van basleerlingen:

  • Merle – “Een basles van Nikkie is maatwerk met een big funfactor. Ze heeft snel in de gaten wat je leuk vindt EN wat je nodig hebt om op te oefenen. Zo ga je op de bas met sprongen vooruit.”
  • Elske – “Nikkie is een hartstikke goede baslerares. Ze kan zelf heel goed spelen maar weet dingen ook heel duidelijk en rustig uit te leggen. Ze behandeld alle verschillende aspecten van basgitaar spelen, dus niet alleen techniek maar ook het uitzoeken van baslijnen om het gehoor te trainen, en de samenstelling van akkoorden. Ik ga altijd met heel veel plezier naar basles!!”
  • Ivana – “Nikkie speelde goed in op mijn muzieksmaak, waardoor ik nummers leerde die ik zelf ook echt leuk vond. We begonnen klein en uiteindelijk werd ik steeds beter; ze leerde mij ook om met en zonder plectrum te spelen. Top lerares dus!”
  • Laura – “Nikkie heb ik leren kennen via een Workshop van ROCKIT. Daarna besloot ik mijn oude liefde van de basgitaar op te pakken, en les te nemen bij Nikkie. Zij is heel muzikaal, is enthousiast over allerlei soorten liedjes en haar lessen zijn praktisch: al snel kan je een ‘lijntje’ spelen en leer je goede tips om de bas beter te bespelen. Zelf zou ik iets beter zonder Tab de noten willen vinden: Nikkie, uitdaging, en ga lekker zo door!”

 

Basles Den Haag Basles Den HaagBasles Den HaagBasles Den Haag